Recenze Her

Thief krátký pohled na hru

12. října 2014 v 11:03 | VK Xtreeme
Thief, abych to uvedl jedná se o zlodějskou hru ve které jde hlavně o stealth akci ( což neni xkrát pro mě, ale budiž ).
V tajmném viktoriánském městě postiženém morem se odehrává hlavní příběh Garreta- mistra všech zlodějů, který prahne po pomstě a zjištění co se vlastně stalo s jeho chráněnkýní, kterou údajně zabila magická energie do které spadla (uuups). Hra vyšla 28. února 2014 u nás v České republice.

Battlefield 3

14. května 2013 v 21:47 | HUGO_CZ
Zdar!
Právě jsem si koupil ůplně suprovou hru.Jmenuje se Battlefield 3 a je fakt super.
Battlefield 3 se dostal na naše počítačové obrazovky,a na xbox360 14.prosince 2011,na PS3 se dostavil o něco dříve.
Bylo to 6.prosince
Battlefield 3 je hra běžící na enginu Frosbite 2.Tento engine jsou od známého výrobce EA (electronics arts).
Engine dodává hře suprové spracování textur, filtrování textur.Také nesmím zapomenout na zvukaře této hry.Zvuk
ve hře je fantastický.Zvukaři by si zasloužily 10bodů z 10.

Grid 2

3. května 2013 v 19:10 | VK Xtreeme
Grid 2 je druhým dílem od Codemasters a upřímě- povedl se. Tato závodní pecka funguje na stejném enginu jako Dirt, což znamená, že běží na EGO Engine. Hrál jsem jedničku a ta mě zaujala dost na to, abych si zakoupil i druhý díl. Hra se ovládá ještě lépe než předchozí díl a jízdu si lépe užijete. Hru v ČR distribuje ConQuest. PS3, Xbox360 a PC, to jsou herní konzole na kterých si zahrajete Grid 2.

Dishonored

28. dubna 2013 v 19:04 | VK Xtreeme
Dishonored je zcela novým projektem Arkane Studios a nudit se nebudete. Je přístupná na PC, PS3 a Xbox360. Běží na Unreal Engine 3 a grafika je skvělá. Hru vydali Bethesda Softworks. Dunwall, město, ve kterém se ocitáte je inspirované viktoriánským Londýnem a atmosféra je skvělá. V každé ruce můžete mít něco jiného. Zmáčknutím CTRL se kryjete a následně můžete napadnout soupeře, který právě provedl neúspěšný výpad směrem k vaší maličkosti. Sbíráte kostěné náramky, runy, elixíry,...

Metal Gear Rising: Revengeance

24. dubna 2013 v 21:34 | VK Xtreeme
Revengeance je již osmým pokračováním série Metal Gear Rising. Hra vznikls pod taktovkou společnosti Kojima Productions, která opustila heslo "Taktická špionážní akce" a razí si novou cestu pod mottem "Blesková akce". Do role hlavního hrdiny se opět vsunul Raiden, který je opět hiperaktivní ninja. A právě díky hbitému Raidenovi disagneři mulví o žánru stealth hunt action.

Dead Island: Riptide

24. dubna 2013 v 18:17 | VK Xtreeme
Dead Island Riptide je podle tvůrců neplnohodnotní druhý díl, což naštěstí pro fanoušky neznamená, že to nepřinese nic dobrého. Deep Silver hru vydali v ČR 26. dubna 2013 na PC, Xbox 360 a PS3. Hrát můžete singleplayer i multiplayer, ale i kooperativní režim.

The Walking Dead: Survival Instinct

21. dubna 2013 v 18:47 | VK Xtreeme
Zombie fenomén The Walking Dead je zpět! Popularity se dočkal nejen v seriálové podobě, ale i v herní, kde potěšil nejednoho fanouška her se zombíky. S novým dílem Survival instinct, již třetím v řadě. Ta se časově odehrává ještě před první sérií seriálů a fanouškům se rozhodla osvětlit, jak se s vypuknutím zombí nákazy vypořádali bratři Dixonovi.

Dawn of Fantasy: Kingdom War

20. dubna 2013 v 16:02 | VK Xtreeme
Dawn of Fantasy: Kingdom Wars je masivní multiplayerová hra ve 3D spracování. Reverie World Studios si na této hře dali záležet a vypadá to, že se povedlo. Hra byla vydána 1. dubna 2013 a našla si již tisíce fanoušků. V České republice to není sice nějaká známá firma a natož hra, ale jistě se najde někdo kdo ji zná a kdo si ji rád zahraje.

Bioshock Infinite

10. dubna 2013 v 18:01 | VK Xtreeme
Bioshock Infinite vybočuje z příběhové linky obou předešlých dílů a vrací se do města Columbia, které se vznáší v oblacích a má za úkol roznášet slávu Spojených Států Amerických po celém světě. Město v tu dobu ovládá Zachary Hale Comstock, prorok který drží otěže pěvně v rukou. Na první pohled je tu až rájská idela, ale poté zjistíte, že v podpalubí se dějí opravdu zlé věci.

Pro Evolution Soccer 2013

6. dubna 2013 v 14:01 | VK Xtreeme
Konami- vývojářská společnost, kterou všichni fanoušci sportovních simulátorů znají. Minulí rok již dobrý PES 2012, je letos překonán jejím o rok mladším bráchou. Je lépe hratelnější než o rok starší předchůdce. PES 2013 podporuje jeden z nejlepších hráčů světa Cristiano Ronaldo a v herním menu ho můžete vidět skoro všude. Minulý rok to byl Kaká, stejně jako Cristiano z Real Madrid. V PES 2013 se série vrací ke svým kořenům s důrazem na individuální dovednosti nejlepších světových hráčů.

Amnesia: The Dark Descent

4. dubna 2013 v 18:48 | VK Xtreeme
Studio Frictional Games není u nás zas tak známé, ale každý kovaný milovních horových her jej má vryto do paměti díky skvělé atmosférické sérii Penumbra. Jestli se nám to líbí, nebo ne. Penumbra byla do jisté míry experimentem, ale ze svých chyb se zřejmě poučili a jejich nová hra navzdory svému názvu zcela jistě zapomenut nebude.

Dead Space 3

3. dubna 2013 v 20:58 | VK Xtreeme
Dead Space 3 se již plně vložila do akčního stylu a oproti jedničce to byl veliký skok. Ve hře je možné zahrát si kooperaci, takže nezažijete takovou hrůzu jako v předešlých dílech série, protože ve dvou je to prostě pohoda.

Saints Row: The Third

31. března 2013 v 22:49 | VK Xtreeme
Saints Row: The Third od THQ je jaká si napodobenina GTAčka které všichni tak dobře známe, akorát to vývojáři pojali trošku šíleně a tak nějak to přehnali, ale nepřehnali to vůbec špatně, je to pořádná řežba a nudit se nebudete.V roli člena pouličního gangu, který si říká "Svatí" budete zažívat dobrodružství v tak chaotickém městě.

DMC - Devil May Cry

15. března 2013 v 19:26 | VK Xtreeme
Hrdina v novém Devil May Cry vypadá jinak než ten předchozí. Stejně tak se změnil svět, lehce se transformovaly herní principy a tak. V jádru se však stále jedná o stejnou akční mlátičku, ve které s drsným týpkem masakrujete démony velkým mečem a dvojicí bouchaček.
http://1.bp.blogspot.com/-9_Md3QQl05U/UPQ3HXfDm7I/AAAAAAAACPk/Zx8lhn1B8OE/s1600/Banner_Devil_May_Cry_5_ClubGamesBrasil.png

Forza Horizon 4

12. března 2013 v 17:13 | VK Xtreeme
Teprve až po čtyřech dílech a svěření vývoje hry zcela novému externímu studiu zažívá série Forza vlastně poprvé obrovský přelom a nebál bych se říci i revoluci. Skoro všechno, co milujete na předešlých ryze silničních dílech, nechává v prachu za sebou, aby se na závodění podívala úplně novým způsobem, i když jasně inspirovaným konkurenčními tituly.

Assasin's Creed 4: Black Flag

8. března 2013 v 15:08 | VK Xtreeme
Také letos vyjde nový simulátor zabijáka Assassin's Creed a překvapivě bude hodně odlišný od toho předchozího. Motivem čtvrtého dílu jsou piráti.

Sniper Elite Nazi Zombie Army

2. března 2013 v 19:51 | VK Xtreeme
http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/pc/sniper_elite_nazi_zombie_army/screens/sniper_elite_nazi_zombie_army_8.jpg
Hitler rozpoutá závěrečnou bitvu, legie nemrtvých super vojáků ohrožuje celou Evropu. Vy se vžijete do Karla Fairburneho, snipera, který je jedním z přeživších v Německu, výrazně ovlivnil druhou světovou válku. Musíte spolupracovat nebo zemřete.
Samozřejmostí jsou bitvy v Berlíně, nové nepřátelské jednotky a také musíte brát v úvahu vítr, rychlost, stabilitu a další maličkosti, které ovlivňují odstřelovače.

Omerta: City of Gangsters

25. února 2013 v 11:03 | VK Xtreeme
Omerta: City of Gangsters od Kalypso se upsala mafii ve 20. letech minulého století. Budování zločineckého impéria však není taková zábava, jaká mohla být, kdyby autoři na hře více zapracovali.

Warcraft 3: Frozen Throne

24. února 2013 v 19:33 | VK Xtreeme
Warcraft 3: Frozen Throne od Blizzard Entertainment je již klasikou. Od vydání hry nás dělí již 10 let, ale najde se plno lidí co hrají i po tolika letech. Je to druhým dílem Warcraft 3 po Reign of Chaos a přinesl nové rasy i budovy. Vekou předností hry Warcraft III: Reign of Chaos byl vynikající epický příběh. Tak by to mělo být i v datadisku. Když jste dohráli kampaň Reign of Chaos, tak víte, že v kampani za lidi a nemrtvé se princ Arthas změní z paladina na nemrtvého. Jako v kampani za Noční Elfy Demon Hunter Illidian, tak i Arthas čekají na naplnění svého osudu právě v tomto datadisku. Oba dva se totiž potřebují dostat k ledovci Ledové koruny, aby se mohli střetnout se svým úhlavním nepřítelem lichem Ner'zhulem.

Total War: Rome 2

19. února 2013 v 21:28 | VK Xtreeme
Total War: Rome 2 nezklame. Je to skvělý válečný simolátor ve kterém se ocitáte v dobách nadvlády Říma- starověku. Vžijte se do rolí válečných stratégů a vyhrávejte nejednu bitvu.
Zasadí vám zrada smrtelnou ránu, nebo se proti svým starým přátelům obrátíte jako první vy? Kolik jste ochotni obětovat v zájmu Říma? Budete bojovat za rozkvět Republiky, nebo spřádat intriky, abyste vládli jako císař diktátor?
Ve hře se střetnou tisíce a tisíce můžu a vy můžete vidět všechny detaily, které by jste si jen přáli.
http://soe-assets-live.s3.amazonaws.com/totalwar.com/web_assets/images/themes/rome2/rome-screen-1.jpg

Anno 2070

18. února 2013 v 20:14 | VK Xtreeme
Když se někdo zmíní o sérii budovatelské strategie Anno, každému se v mysli promítne období středověku, kdy si hráč buduje své vlastní město nebo řekněme i říši. Za všemi díly stojí tvůrci ze studia Related Designs a podle čtyř-čísla za jménem hry vám sdělují, do jaké doby se vydáte stavět svou říši.
Když tvůrci představovali svůj poslední titul, který je již v konečné fázi vývoje, objevil se název Anno 1305, což mnohé do té doby vůbec nepřekvapilo. Ale pak bylo číslo 1305 nahrazeno číslem 2070. To už byli všichni, kteří byli přítomní na úvodní prezentaci, velmi překvapeni a nebyli si jisti, zda se nejedná pouze o žert. A opravdu nejedná. Do Anno série mohou brzy fanoušci přivítat další díl nesoucí názvem Anno 2070.
http://gamezoom.cz/wp-content/uploads/anno2070_01.jpg

Rainbow Six: Patriots

18. února 2013 v 19:51 | VK Xtreeme
Ve hře Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots čeká na tým Rainbow nová a velmi reálná hrozba v podobě skvěle vycvičené a dobře organizované revoluční skupiny s názvem "Skuteční patrioti". Tato skupina tvrdí, že je americká vláda nenávratně zkorumpována chamtivými politiky a zvláštními zájmy nadnárodních korporací. Skuteční patrioti proto udělají vše, co je zapotřebí, aby získali svou zemi nazpátek. Hráči v roli týmu Rainbow musí při snaze o zastavení nového druhu teroristů čelit kritickým situacím, které po nich vyžadují přijímání složitých etických rozhodnutí.
http://www.recenze.pinkrobot.cz/wp-content/uploads/2011/11/Rainbow-Six-Patriots-05-Pinkrobot.jpg

Bioshock: Ultimate Rapture Edition

18. února 2013 v 17:04 | VK Xtreeme
První díl BioShocku myšlenkově navazuje na legendární akční sérii System Shock, odehrávající se v dystopickém prostředí města Rapture. To bylo vytvořeno pod mořskou hladinou jako ráj pro vyvolené jedince s genetickým potenciálem. Kvůli experimentům s látkou ADAM však vznikla řada agresivních či velmi bizarních mutantů. Bezpečnostní systémy v podmořském městě postupně selhávají a oceán si chce vzít zpět, co mu kdysi patřilo. Budete nuceni zapojit všechny své síly v boji o přežití. Hře byla udělena řada cen, včetně BAFTA za nejlepší hru roku 2007. Stala se kultem a je zařazena mezi 100 nejlepších her podle žebříčku prestižního časopisu Time.
http://cz.playstation.com/media/gnRcfCxo/Bioshock2Hero.jpg

SimCity 5

16. února 2013 v 19:56 | VK Xtreeme
SimCity se vrací! Tentokrát se tento budovatelský veterán vrací v podobě již páteho dílu, který hráče určitě nezklame. Postavte si báječné město podle vašich představ. SimCity 5 vám to umožňuje se vším všudy. SimCity patří mezi přední série městských budovatelských strategií a od vydání prvního titulu v roce 1989 okouzlila více než 30 miliónů hráčů na celém světě. Hru si můžete zahrát v českém znění, takže tato zpráva určitě potěšila plno českých fanoušků čekající na vydání hry 7.3. tohoto roku, tedy roku 2013.
http://www.thesimshub.com/~thesimsh/wp/wp-content/uploads/2012/06/1920-x-1080.jpg

Battlefield Play4Free

16. února 2013 v 7:43 | VK Xtreeme
Ahoj, ahoj je tu další recenze a tentokrát na hru Battlefield Play4free kterou si můžete kdykoliv zdarma zahrát tady. Hru si nejprve musíte nainstalovat, ale nebude to trvat dlouho, takže se nebojte. Na výběr máte ze čtyř postav, které jsou každé odlišné. Assault, nosí lehkou zbraň a může všem dobíjet náboje, medic nosí těžký kulomet a léčí ostatní, engineer zneškodňuje tanky a další vozidla svojím rakotometem a zbyl nám Recon, který má sniperskou pušku a pistoly. Map máte na výběr opravdu hodně a v žádné z nich se zaručeně nudit nebudete.
http://cdn.battlefield.play4free.com/static/20130212100016/images/media/wallpaper/spring-1366x768.jpg
Hra vám nabídne pěknou podívanou při letu vrtulníkem, plavbou v člunu na otevřeném moři a jízdou z jednoho z ovladatelných vozidel. Věci si můžete vylepšovat, kupovat, ale pokud chcete mít nejlepší věci, tak musíte hráhnout do reálné peněženky.

Každý den losujete o skvělé věci v Daily Thrawu. Sice někdy vylosujete věc, kterou jsem vůbec nepotřebovali, protože máte lepší, nebo že jste chtěli toto a tamto, vždy se nedaří. Pořád tu probíhají nějaké slevy, akce na různé sety, nebo zbraně. Takže když jste si něco koupili o den dříve než to bylo ve slevě, tak vás lituji, protože jsou tam slevy, které jsou až 70%.

God of War: Ascension je prequel a s Kratosem se budeme šťourat v jeho začátcích

12. února 2013 v 18:07 | VK Xtreeme
http://www.hdwallpapers.in/walls/2013_god_of_war_ascension-wide.jpg
Ascension je čtvrtým dílem povedené hry God of War od Sony známé akční série zaměřené jen na jednu jedinou věc - rozdrtit co nejvíce nepřátel co nejbolestivějším způsobem. Půjde o prequel, takže se dozvíte, jak Kratova touha po pomstě vůbec začala. Hra vyjde exkluzivně pro Playstation 3.
Podle Sony je God of War: Ascension zatím nejambicióznějším dílem série. Upřímně, nedokážeme si moc dobře překvapit,
jak chtějí tvůrci trumfnout scény z trojky, ve kterých Kratos šplhá po titánech, kteří zároveň šplhají po Olympu. Možná kdyby navíc šplhali po obří želvě, která by šplhala po ještě větší želvě... No, nebudeme to přehánět.
Níže se můžete podívat na první trailer a na předběžnou podobu herní krabičky. Čtvrtý díl God of War má vyjít v ČR 13. března tohoto roku.

Prototype 2

8. února 2013 v 17:53 | VK Xtreeme
Hra pro Playstation3 a další platformy Prototype 2 od vývojářů z Activision . Hlavní hrdina Alex Mercer nepatří zrovna mezi typické dobráky. Vypustil totiž v New York City supervirus, který z něj sice udělal nadpřirozeně silného mutanta, ale většinu obyvatel proměnil v infikovaná monstra. Ze světové metropole se tak stala válečná zóna, ve které se armáda snaží získat kontrolu.http://www.xboxcentrum.cz/obrazky/prot2.jpg

Just Cause 2

8. února 2013 v 16:18 | VK Xtreeme
Just Cause 2 je pokračováním prvního dílu od vývojářů z Eldos. Hru je možné si zahrát s českými titulkami. Ocitáte se na záhadném ostrově Panau. Ve hře máte na výběr velikou škálu vozidel, jejíchž počet přesahuje stovku. Všechny úkoli můžete udělat jakým jen zpsobem chcete, je to pro vás taková svoboda. Dvojitý hák je vaším nejlepším nástrojem k práci, ale nyní si ho užijete i jako zbraň, kterou přišpendlíte ke svému soupeři, nebo je pověste hlavou dolů z budov nebo pošlete objekty do vzduchu.
http://herniweb.cz/wp-content/uploads/jclogo1.jpg

Recenze: Watch Dogs

7. února 2013 v 20:35 | VK Xtreeme
Watch Dogs je open-world akční adventura od vývojářů z Ubisoft Montreal. Hra má být vydána v roce 2013 (přesné datum není známé) pro platformy PC (Windows), PlayStation 3 a Xbox 360. Děj Watch Dogs se odehrává v blízké budoucnosti, kde je vše ovládáno takzvaným ctOS, což má jeden dost podstatný důsledek... vše je možné hacknout. Naší přední zbraní je město. CtOS umí využívat i náš hrdina se kterým si užijeme až dost. Výdáme se s ním vstříc otevřenému světu, kde je možná do slova a do písmene možné úúúúplně všechno. http://www.gameplox.com/wp-content/uploads/2012/11/Watch-Dogs-Ubisoft.jpg

League of Legends

23. ledna 2013 v 18:38 | VK Xtreeme
MOBA (multiplayer online battle arena) nebo také ARTS ( action real time strategy) - Hra inspirovaná nejznámější modifikací na Warcraft III: Defense of the Ancients (DotA)
Hra League of Legends představuje jakousi bojovou arénu se třemi "cestami", kde proti sobě bojují dva týmy o 5 hráčích (či o 3). Před startem hry si hráči vybírají své hrdiny jejichž počet již přesáhl 100 šampionů. To znamená že máte opravdu z čeho vybírat. Cílem hry však není čistý boj mezi jednotlivými hráči, ale ve zničení nepřátelské základny. ( The nexus konkrétně) Boje jsou ale nedílnou součástí a pomocí jim se vaše postavičky vyvíjejí až na osmnáctou úroveň. Navíc na každé z cest pochodují vstříc sobě vlny malých, škaredých minionů, kteří po zničení štědře odevzdají malou sumu zlatých za které si můžete ve své základně nakupovat předměty a tím zlepšovat svojí ničivost. Dalším důležitým bodem, jsou věže, které jsou esenciální tím, že musí být nejprve zničeny, aby hráči mohli zaútočit na samotnou základnu. V neposlední řadě jsou na mapě také neutrální monstra ba dokonce i super monstra, která dají tomu, kdo je skolí, nějakou výhodu. Vše to zní složitě, ale věřte, že není. Stačí to jen zkusit!

Drakensang Online

13. ledna 2013 v 14:38 | VK Xtreeme
Drakensang online je jednou z nejlepších online RPG her. Zaregistrujete se a hrajete, nepotřebujete nic stahovat, hra jede pře adobe flash. Hra má i svou verzi, kterou si musíte koupit. Na to, že hra je zadarmo je opravdu skvělá. Máte na výběr ze tří frakcí, které jsou: Mágové Kruhu, Rytíři řádu draka a ranger. Vývojáři plánují čtvrtou postavu, která je zatím no name.

Recenze- GTA V

10. ledna 2013 v 19:19 | VK Xtreeme
Další pokračování již dobře známé série se vrací ke kořenům otevřeného dílu San Andreas, kde jste měli možnost kromě města cestovat také přilehlými oblastmi venkova.

Dead Island

4. ledna 2013 v 14:49 | VK Xtreeme
Ahoj, máme tu další recenzi, nyní se hrou Dead Island. Výrobce hry je Ubisoft, který má na svědomí plno dobrých her. Hru si můžete vychtunat s Českými titulkami, které vám pomohou rozumět Anglické řeči. Děj se odehrává v otevřeném světě tropického ostrova, na němž na hráče číhají hordy různých hladových zombií. Hráč se snaží v dovolenkovém ráji plnit rozličné vzrušující úkoly. Vzhledem k nedostatku zbraní a munice se hráč musí spolehnout na využití všech možných nalezených předmětů. Z těch si pak vyrobí zbraně k sebeobraně a pokusí se uspět v intenzivním boji zombiím tváří v tvář. K nalezení je široká škála předmětů, které postupem času umožní proměnit provizorní zbraně v hrozivé nástroje zkázy.

Sniper: Ghost Warrior 2

3. ledna 2013 v 18:14 | VK Xtreeme
Sniper: Ghost Warrior 2 je pravděpodobně tou nejodkládanější hrou za poslední dobu - nejdřív měla vyjít na konci minulého roku, pak letos v březnu, pak v srpnu, pak v říjnu, pak v… to zatím nevíme, ale bude to až někdy v příštím roce. Je to další dobrá sniperská hra. Ještě nevyšla plná verze, tak nelze plně soudit. Mě odstřelování protívníků na dlouhou vzdálenovst vždycky bavilo a tahle hra je pro mě jako dělaná :D Co se týče grafiky, tak hra jede na CryEngine 3 a tak by hra měla vypdadat pěkně. Sami to posuďte podle gameplaye ve článku.

Recenze Need For Speed: Most Wanted 2

31. prosince 2012 v 21:57 | VK Xtreeme
Já jsem velkým fanouškem NFS a Most Wanted mě obzvlášť okouzlilo jako první díl. Teď jsme se dočkali i 2 dílu, který vyšel v Česku a na Slovenku 2.listopadu 2012. Need for Speed Most Wanted přinese obrovský otevřený svět, kde si každý může vybrat vlastní cestu k tomu, jak se stát nejhledanějším pirátem silnic.

Recenze- Guild Wars 2

31. prosince 2012 v 8:46 | VK Xtreeme
Guild Wars 2 od MCsoft je opravdu povedená bech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO her a kterou si můžete do značné míry upravit podle sebe. Nabízí strhující soubojový systém zaměřený na intenzivní akci, jedinečnou a hráčům na míru šitou příběhovou linii, rozlehlý živoucí svět, který mohou hráči svými volbami skutečně změnit, intenzivní akci hráčů proti hráčům a nádhernou ručně tvořenou vizuální stránku. Guild Wars 2 představuje herní zážitek světové třídy bez vysokých měsíčních poplatků, které po hráčích vyžaduje řada jiných MMO her. Guild Wars 2 prostě změní váš pohled na online hry.

Recenze- Colin McRae: Dirt 3

30. prosince 2012 v 19:44 | VK Xtreeme
Dirt 3 bylo pro mě trošku sklamáním po Dirt 2. Bavilo mě jezdit ty zajímavé tratě a soupeřit s Kenem Blockem, Travisem Pastranou, Davidem Mirrou a dalšími jezci.... nyní se Dirt vrací do starých kolejí a rozjíždí to převážně v rallye. Né, že by hra byla špatná, to žádná, ale prostě pro mě byl lepší předešlý díl. Výrobcem Dirtu je Codemaster. Graficky je to pěkná hra a celkově se mi líbí.

Recenze- Team Fortress 2

30. prosince 2012 v 19:31 | VK Xtreeme

Team Fortress 2 je multiplayerová first-person střílečka od vývojářů z Valve.V Team Fortress 2 máte na výběr velké množství map a herních módů, tudíž je zaručena variabilita a nulový stereotyp.

Recenze:Borderlands 2

30. prosince 2012 v 16:52 | VK Xtreeme
A máme tu Borderlands 2 od Take2. Hra je udělaná velice zajímavou grafikou, která se mi opravdu moc líbí a musím uznat, že je to opravdu moc povedené a že pře se před vývojářema klaním. Příběhová linka Borderlands 2 se bude odehrávat 5 let po událostech prvního dílu hry. Budete si mocit zvvolit ze čtyř nových postav Salvadora, Mayu, Axtona a Zera, přičemž je zcela na Vás zda kampaň projedete sami, nebo se svými přáteli v kooperativním módu.
borderlands-2-pribeh

Recenze: The Walking Dead

29. prosince 2012 v 14:22 | VK Xtreeme
The Walking Dead je známím hororový seriálem, ale není to jen seriál. Teď už ne, je to i hra. Vyrobená Telltale Games. Byla vydaná 14.12.2012, takže je to nová hra. Jako plus bych dal: Strhující příběh, úžasné zakončení a nízkou cenu, ale připadá mi to spíš jako film než hra, tak to je malinké mínus.

Recenze Assasins creed 3

29. prosince 2012 v 8:09 | VK Xtreeme
Assasins Creed 3 je další super bombou od Ubisoftu. Vyšla 30.října letošního roku. Assassin's Creed III se odehrává na pozadí války za americkou nezávislost na konci 18. století. Představí nového hrdinu Ratohnhaké:tona, v jehož žilách koluje indiánská a britská krev.

Recenze Metro 2033

28. prosince 2012 v 20:20 | VK Xtreeme
Akce si užijete víc než dost, ale nouze není ani o momenty, ve kterých tuhne krev v žilách a své místo má i několik stealth pasáží.
Metro 2033 (PC)

recenze Zaklínač 2- Vrahové králů

27. prosince 2012 v 8:26 | VK Xtreeme
A máme tu druhý díl ságy o zaklínači Geraltovi, který se opět vyznačuje především poutavým, vyzrálým a propracovaným příběhem, který bude stejně jako u první hry zaměřený na dospělé publikum. Změny se však dočká soubojový systém, který bude intuitivnější a poskytne více taktických možností. Přiznejme, že tento kousek se Anrzejovi Sapkowskýmu povedl.

Recenze Sniper Elite V2

26. prosince 2012 v 20:26 | VK Xtreeme
Sniper Elite V2 je velice očekávaným pokračováním úspěšné taktické akce Sniper Elite, ve kterém na hráče čeká dosud nejvěrohodnější zpracování válečné vřavy druhé světové války z pohledu ostřelovače. Ujměte se role Amerického odstřelovače Karla Fairburnea a zabreňte Rudé armádě, která obléhá město Berlín na sklonu 2. světové války, aby získali nadvládu nad raketami V2. Když jsem si to zahrál, tak mě to od začátku bavilo. Grafika, příběh a mnoho dalších věcí vás uchvátí.

Recenze Mass Effect 3

26. prosince 2012 v 11:30 | VK Xtreeme
Ahoj, určitě jste už slyšeli o hře MMass Effect 3. Vyrobená od EA. Hra nese žánr RPG. Bohužel nemá multiplayer, takže jen hru jednoho hráče ( single player) a to znamená, že si nezahrajete s ostatními hráči. Líbí se mi příběh a to co vám hra nabízí. Dokonce si zařádíte v mechovi, který má úžasné možnosti a je dost povedený.

Recenze Portal 2

26. prosince 2012 v 7:09 | VK Xtreeme
Ahoj, nyní se podíváme na Portal 2 od EA. Je možné si ji zahrát na PC, X360 a PS3. Hra je nápaditá, má zajímavý příběh, ale trošku ta grafika pokulhává. Něco je graficky skvělé a nadruhou stranu něco opravdu nicotné. Portal 2 se odehrává několik set let po událostech jedničky. Všechno je rozbořené a zarostlé. Do budovy Aperture Science nikdo nevkročil desítky let.

Recenze Dark Souls

25. prosince 2012 v 20:43 | VK Xtreeme
Dark Souls je RPG hra posazena do fantasy světa - vytvořena From Software a distribuována Namco Bandai Games. Jedná se o svět plný magie, monster a ztracených duší. Hra je od stejných tvůrců, jako Demons Souls a dle jejího tvůrce Hidetaka Miyazaka Demons Souls nedosahuje ani z poloviny velkoleposti Dark Souls.

Uncharted 3: Drake's Deception

25. prosince 2012 v 18:26 | VK Xtreeme
Tentokrát si povíme o Uncharted 3: Drake's Deception. Dostupné jen na PS3. Pojďme si povědět příběh: Nathan Drake se ve hře pro systém PlayStation 3 vydává na výpravu za slavnou Atlantis of the Sands (Písečnou Atlantidou).
Ve svém třetím dobrodružství se vydává z ledových plání a ze skalnatých pohoří Tibetu do sluncem rozžhavené arabské pouště, kde bude hledat dávno ztracené město. Na cestě za dobrodružstvím potká staré známé postavy, především svého parťáka Sullyho, a řadu postav nových.

Recenze The Elder Scrolls V: Skyrim

25. prosince 2012 v 17:16 | VK Xtreeme
Příběh The Elder Scrolls V: Skyrim se odehrává 200 let po ději ze IV. dílu. V době občanské války v království Skyrim, při němž byl právě zabit panovník. Budoucnost Skyrimské říše, stejně jako celého království visí na vlásku. Jediný, kdo může udržet rovnováhu, jsi ty.

Recenze Army of Two: The Devils Cartel

25. prosince 2012 v 7:44 | VK Xtreeme
Army of Two je zakladatelem taktické kooperace. Báječná akční hra Army of Two: The Devil's Cartel viděná z pohledu třetí osoby vzniká u vývojářů ve Visceral Games a díky enginu Frostbite 2 nabídne maximální destrukci prostředí. Bohužel vyjde až v březnu roku 2013. Jen na PS3.
 
 

Reklama


Rubriky